15.000 persones desocupades podran millorar la seua qualificació professional mitjançant els cursos de Labora

859

Actualitat Diària

Prop de 15.000 persones desocupades de la Comunitat podran millorar la seua qualificació professional mitjançant els cursos gratuïts que ofereix Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

L’oferta formativa, que consta de centenars de cursos, ja s’ha iniciat i es desenvoluparà durant els primers mesos de 2020. La finalitat d’aquesta formació és impulsar la inserció laboral de les persones desocupades millorant la seua qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball.

Els cursos es dirigeixen de manera prioritària a persones inscrites com a desocupades en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, però les persones amb ocupació podran representar fins a un 30% de l’alumnat. Les persones desocupades tindran preferència en la selecció respecte a les persones ocupades, i dins del col·lectiu de persones amb ocupació tindran prioritat els qui tinguen un contracte temporal o a temps parcial.

Les persones interessades a cursar aquesta formació, han de sol·licitar-la a través de l’apartat AutoServef de la web de Labora (consultar ací) o de l’App GVA AutoServef.

Ha de tindre’s en compte que els cursos apareixen en AutoServef únicament mentre està obert el període de matrícula. Cada curs té un calendari propi, amb les seues dates d’inici i finalització, per la qual cosa estaran disponibles en AutoServef de manera progressiva.

Es pot obtindre més informació sobre l’oferta formativa a través de la pàgina web o de les xarxes socials de Labora: consultar ací.

La formació es realitzarà tant en els centres propis de Labora com en els centres col·laboradors. La majoria de les accions formatives oferides permeten que l’alumnat obtinga un certificat de professionalitat oficial que acredita en la seua capacitació per a l’acompliment de la seua professió. Aquest tipus de certificats és especialment valuós per a les persones desocupades que no compten amb estudis reglats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací