Puig destaca l’impuls del Consell a les àrees industrials i l’ampliació del Parc Empresarial d’Elx

1225

ActualitatDiària

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha ressaltat la labor del Consell en l’impuls al teixit industrial valencià i ha incidit en la importància d’explicar per a açò amb espais industrials “de la major qualitat possible” com el Parc Empresarial d’Elx, en l’ampliació del qual treballen actualment la Generalitat i l’Ajuntament del municipi alacantí.

“Est va a ser l’any d’un nou impuls a la indústria a la Comunitat Valenciana, que en aquests últims anys ha recuperat terreny perdut”, ha assegurat el cap del Consell després de mantenir una reunió de treball amb membres de la societat Elx Parc Empresarial i l’alcalde d’aquest municipi, Carlos González. 

Tal com ha explicat posteriorment als mitjans de comunicació, durant la trobada s’han abordat qüestions relacionades amb l’ampliació d’aquest recinte industrial, plantejada amb l’objectiu de donar cabuda a la demanda de les empreses interessades a situar-se allí.


“Hi ha un compromís evident de la Generalitat a favor de l’ampliació”, ha indicat el president, qui ha subratllat també la voluntat del Govern valencià d’accelerar els tràmits perquè “abans de finalitzar l’any o a principis del que ve” els procediments administratius estiguen compliments i puguen començar a licitar-se les obres.

Segons ha detallat, s’ha constituït una comissió, formada per Generalitat i Ajuntament d’Elx, “que està complint els seus objectius i els terminis” per a escometre l’ampliació d’aquesta zona industrial que és “fonamental” per al teixit industrial valencià i constitueix una referència “no solament per a la Comunitat Valenciana, sinó per a tota Espanya”. 

En aqueix sentit, el president ha assenyalat també la vinculació d’aquest espai empresarial amb la futura llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, promoguda per la Generalitat i actualment sotmesa a debat parlamentari en Els Corts Valencianes.

Posteriorment, el president Ximo Puig ha realitzat una visita a Manufactures Newman, un grup d’empresarial situat en el Parc Empresarial d’Elx que es dedica des de fa 30 anys a la fabricació de calçat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací