Actualitat Diària

Vilafranca tanca una Fira de la Magdalena amb una gran participació de veïns i visitants

Actualitat Diària

El passat cap de setmana va tindre lloc la XXIII Fira de la Magdalena de Vilafranca amb multitud d’activitats per a tots. Amb gran tradició a la seua esquena i amb la ramaderia i l’agricultura com a eixos centrals de les activitats, centenars de veïns i visitants van tindre l’oportunitat de gaudir de tres dies d’activitat.

El concert de la Unió Musical va obrir l’esdeveniment el divendres a la nit i va donar pas a dos dies, dissabte i diumenge, en els quals van tindre lloc activitats literàries, conferències, exposicions, actuacions musicals, tallers per a tota la família i exhibicions de gossos de rabera. L’agricultura i la ramaderia també van estar molt presents en la secció ramadera que va comptar amb un gran atractiu i va ser molt visitada. A més, el trasllat dels poltres des de la Dehesa al recinte firal, l’exhibició eqüestre i els passejos a cavall per a xiquets i xiquetes van tindre un gran acolliment.

L’èxit de la Fira de la Magdalena 2019 no hauria sigut possible sense la gran participació i col·laboració dels veïns i veïnes de Vilafranca, així com de diverses entitats del municipi els qui, un any més, s’han bolcat en la celebració de l’esdeveniment.