Actualitat Diària

Rafa Gálvez: “Ejea és l’escenari idoni per a eixir més reforçats mentalment amb altres tres punts”

El migcampista cordovés Rafa Gálvez durant l'entrenament d'aquest dijous. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El futbolista del Castelló, Rafa Gálvez, ja té en ment el partit d’aquest dissabte en el camp del Ejea (17.00 hores) encara que amb l’alegria d’haver aconseguit el primer triomf la setmana passada. Ara s’intentarà guanyar com a visitant el primer partit de la temporada davant un rival que debuta aquesta temporada en Segona B.

El conjunt albinegre visitarà aquest dissabte el Municipal de Ejea per a repetir una nova victòria. “Estem molt feliços per sumar els primers tres punts a casa. Sabíem que podia ser un punt d’inflexió i podem començar a tirar cap amunt”, va explicar.

El futbolista cordovés va valorar positivament aqueix triomf, encara que reconeix que hauria d’haver arribat abans. “El treball estava sent bé i sabíem que la victòria havia d’arribar. Per fi va arribar, estem contents de treballar i amb moltes ganes del pròxim partit”, va dir.

La victòria davant l’Alcoià és aigua passada i l’únic objectiu és guanyar aquest cap de setmana en terres aragoneses. “Serà en un camp complicat i en una gespa que no estem acostumats. És l’escenari idoni per a eixir més reforçats mentalment amb altres tres punts”, va comentar.

El migcampista estava sent habitual en l’onze al costat de Marc Castells, que es perdrà la pròxima trobada per acumulació de targetes. “Qualsevol company té nivell suficient per a estar en aquesta categoria. No importa qui jugue mentre l’equip vaja bé. El míster vol el millor i ell decidirà”, va finalitzar el futbolista cordovés.