Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda lliura als veïns de la Moreria les claus del local social del barri després de condicionar-ho

El consistori ha realitzat diverses adequacions en l’edifici que va quedar lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça de la Sinagoga

Actualitat Diària

Els veïns del barri de la Moreria d’Onda ja han rebut les claus de la seua seu social. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, s’han reunit amb els representants de aquests veïns del barri de la Moreria per a lliurar-los les claus. Durant la trobada s’han mostrat molt satisfets de les actuacions que el consistori ha realitzat perquè pogueren gaudir d’un local que els servira com a epicentre de les seues activitats.

Durant els últims mesos, el consistori ha realitzat diverses adequacions en l’edifici municipal que va quedar lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça de la Sinagoga. Atenent les demandes dels veïns del barri, l’Ajuntament va cedir aquest espai i ho ha condicionat perquè fóra un local independent, ja que en el mateix edifici es troba l’arxiu municipal. Durant les obres, tant l’alcalde com la regidora d’Urbanisme, han mantingut diverses reunions amb els veïns amb tal de definir quins eren les seues necessitats i cedir-ho al més prompte possible perquè disposaren d’un lloc on poder reunir-se i dur a terme diferents acciones soci-veïnals.

Les obres s’han dut a terme per l’empresa ondense Construccions Fabregat, complint amb les premisses i terminis acordats. D’aquesta manera, “impulsem també l’economia local amb la contractació d’una empresa d’Onda per a realitzar els treballs. Així complim amb varis dels nostres objectius: rehabilitar i millorar les dependències municipals, atendre les demandes dels veïns i, a més, contribuir a la dinamització de l’economia local a través de la contractació d’empreses d’Onda”, ha destacat Huguet.

Una vegada més, l’equip de govern demostra la seua aposta per invertir en la societat de la seua localitat, tenint en compte les necessitats reals dels veïns i cercant solucions que milloren el seu dia a dia. Huguet ha assenyalat que “sempre anem a estar del costat dels veïns d’Onda. Per aquest motiu, escoltem les seues peticions i necessitats per a oferir-los la millor solució i apostem per propiciar la implicació dels col·lectius i associacions veïnals de la ciutat, que realitzen una labor dinamitzadora molt important juntament amb l’Ajuntament”. En aquest sentit, l’alcalde Ximo Huguet ha recordat que “Onda es caracteritza per comptar amb un teixit associatiu molt actiu, present en tots els barris de la ciutat”.

Finalment, l’alcalde ha manifestat que “aquesta iniciativa forma part de l’aposta de l’actual equip de govern perquè els veïns siguen els protagonistes de la vida cultural i social”. I ha afegit que per açò, “la manera més activa de participació ciutadana és a través de les associacions, per la qual cosa seguirem treballarem sense descans per a dur a terme accions que cobrisquen les seues necessitats”