Actualitat Diària

Onda instal·larà un embarcador en el pantà del Sitjar

A més es construirà una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les embarcacions utilitzades, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebra

Actualitat Diària

El nou equip de govern a l’Ajuntament Onda ja ha posat en marxa la construcció d’un embarcador i una zona d’oci en el pantà del Sitjar. En els pròxims mesos començaran les obres, gràcies a la concessió concedida en 2015 per les gestions de l’anterior equip de govern del PP d’Onda en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i que “incomprensiblement va ser paralitzat pel quatripartit d’esquerres durant 4 anys”, ha assegurat el regidor de ciutat saludable, Paco Pastor.

El projecte contempla la instal·lació d’un *pantalán flotant en l’embassament amb una passarel·la d’accés a aquest.

A més es construirà una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les barques, piragües o material de navegació utilitzat, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebra, i un edifici de magatzem.

Paco Pastor, al costat de la regidora de Turisme, María Baila, han visitat la zona al costat de l’equip encarregat de la redacció del projecte per a començar a convertir a Onda en un referent per a aquest tipus de turisme sostenible.

De fet, Pastor ha explicat que “volem recuperar la imatge d’Onda com a ciutat turística, ciutat que acull i que té infinites possibilitats. El projecte crearà treball en una activitat lligada a l’esport i turisme de naturalesa”.

El projecte obrirà noves oportunitats turístiques ja que possibilitarà la pràctica d’esports d’aventura