Actualitat Diària

Nissan i Indigo amplien la recàrrega d’oportunitat en quatre aparcaments més de Madrid

Actualitat Diària

Nissan i Indigo continuen ampliant la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics a la ciutat de Madrid. Amb aquesta recàrrega d’oportunitat es persegueix afavorir la implantació de la mobilitat elèctrica, contribuint a donar una major cobertura d’autonomia a l’usuari particular i a flotes professionals, públiques i privades, impulsant i dinamitzant d’aquesta manera el sector econòmic de la mobilitat elèctrica, fomentant l’ús del vehicle elèctric i reduint les emissions.

Indigo és líder mundial de mobilitat i una de les principals empreses de gestió d’aparcaments en tota Espanya, sent aquests emplaçaments clau per a l’aprofitament de recàrrega en molts dels desplaçaments urbans que es fan avui dia en les grans ciutats. De fet, la superfície que abasten aquestes instal·lacions de càrrega en aquests aparcaments s’aproxima als 6 quilòmetres quadrats, una superfície equivalent al que suposa Madrid Central.

Els aparcaments, com a facilitadors de la mobilitat a les ciutats reduint la congestió de vehicles a la recerca d’aparcament, compleixen una funció clau avui dia per al vehicle elèctric i els seus usuaris, ja que aquests aparcaments engloben desenes de milers de moviments cada dia.