Actualitat Diària

Nissan arranca una nova etapa de disseny i rendiment en el Saló de l’Automòbil de Tòquio

Actualitat Diària

Nissan obri hui una nova etapa de disseny i rendiment amb el llançament de dos prototips elèctrics durant el Saló de l’Automòbil de Tòquio 2019.

Els prototips Nissan Ariya i Nissan IMk són els més recents exemples de la Mobilitat Intel·ligent Nissan, la visió de l’empresa per a canviar la manera d’impulsar, conduir i integrar els vehicles en la societat.

Aquests prototips apunten en la direcció que prendrà Nissan de cara a la seua futura gamma de vehicles, així com les noves possibilitats de disseny i tecnologia que permet la nova plataforma de VEU.

Kunio Nakaguro, vicepresident executiu de Recerca i desenvolupament Globals de Nissan, ha comentat sobre aquest tema: «Vivim temps de canvi en el sector automobilístic, i estem començant una nova era per a Nissan. Hem sigut dels fabricants més ràpids a l’hora de desenvolupar VEU i tecnologies d’ajuda a la conducció altament intel·ligents. A més, els nostres dos nous prototips són la prova que tenim intenció de continuar sent pioners mundials en aquest aspecte.»