Actualitat Diària

L’obra d’Histrión Teatro, La isla, i la pel·lícula Parásitos, espectacles en el Paranimf de l’UJI

Actualitat Diària

El Paranimf de la Universitat Jaume I obri les seues portes divendres 14 de febrer de 2020 a la companyia Histrión Teatro amb la seua obra La isla, dirigida per Juan Carlos Rubio, qui també és l’autor, i interpretada per Gema Matarranz i Marta Megías. La sessió començarà a les 20 hores, amb una durada de 70 minuts, amb un preu de 10€ i 8€ amb tarifa reduïda.

La Isla mostra com el teatre és el lloc meravellós per a veure tot això que no es veu o que no es vol veure, allò que es desitja i no ens atrevim a confessar, allò que fingim o ocultem. Tot allò que no ens perdonem, les coses de les quals no podem fugir i que estan emmascarades en culpes, juís, potser somnis: el dolor que s’instal·la en les nostres vides, i en el qual aquesta obra furga amb la força del teatre.

Nou cinema i la guanyadora dels Oscars: Parásitos

La programació continua dissabte 15 i diumenge 16 amb el cicle Nou Cinema, que aquesta setmana projecta el film sud-coreà Parásitos de Bong Joon-ho, guanyador de quatre Oscars en la cerimònia de diumenge (millor pel·lícula, director, guió i pel·lícula no anglesa). La projecció es realitzarà en versió original amb subtítols en castellà i tindrà lloc a les 19.30 hores dissabte i diumenge.

La pel·lícula, que també va obtenir la Palma d’Or en el Festival de Cannes 2019, conta la història d’una família amb problemes econòmics, els membres de la qual entren, poc a poc, a treballar per una casa adinerada. El començament d’un engranatge incontrolable, del qual ningú eixirà realment indemne.