Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat sanciona quatre establiments per incomplir les normes sanitàries aquet cap de setmana

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat ha supervisat 24 àrees comercials i inspeccionat 299 establiments de la Comunitat Valenciana des del dijous 21 de gener per a comprovar que es complia la normativa COVID i la Llei d’Espectacles. Com a resultat, s’ha sancionat a quatre establiments. Els i les agents han comprovat que el compliment dels aforaments i l’horari de tancament ha estat generalitzat.

A més, la Policia de la Generalitat ha identificat a 496 persones i 599 vehicles des del dijous, realitzat 247 advertiments per l’ús inadequat de la màscara o per no complir les distàncies de seguretat i aixecat 24 actes per incompliment de l’ús de la màscara o saltar-se el toc de queda, a més de 3 per tinença de drogues o armes.

669 establiments sancionats

Des de març de 2020, els grups d’Establiments i d’Espectacles de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana han realitzat 6.490 inspeccions en establiments i comerços, sancionant a 669 d’ells. A més, s’han elevat 1.317 actes per incompliment de les mesures higienicosanitàries i 430 per saltar-se el toc de queda.

En aquest període, la Policia de la Generalitat ha realitzat la supervisió de 16.370 establiments i ha identificat a 16.901 persones per a informar de la normativa sanitària i vigilar el seu compliment.