Actualitat Diària

El Consell i la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana col·laboren en l’impuls d’accions de promoció

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana per a donar suport a accions de promoció de la destinació turística Comunitat Valenciana durant 2019.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 50.000 euros perquè la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana duga a terme accions de promoció del producte enoturístico de la Comunitat.

En concret, mitjançant aquest conveni de col·laboració es duen a terme accions de comunicació, promoció online i off line, a més d’altres accions de promoció i comercialització de la destinació Comunitat Valenciana.

Cal destacar que dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat. Es tracta de posar en valor el potencial vitivinícola de la Comunitat Valenciana amb una clara visió turística, que servisca d’element de dinamització econòmica per a la Comunitat.