Actualitat Diària

El Consell col·labora amb el Patronat Municipal de Turisme de Castelló

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Municipal de Turisme de Castelló, per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi de Castelló de la Plana.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 225.000 euros perquè el Patronat Municipal de Turisme de Castelló dugui a terme actuacions per a promocionar la imatge turística del municipi i que constitueixin un reclam d’atracció turística a la ciutat.

Així, mitjançant el conveni, el Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat la III edició ‘Escala a Castelló’, el gran esdeveniment nàutic que es va celebrar el mes d’octubre passat, amb rotund èxit malgrat la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Així mateix, a través d’aquest conveni, s’ha col·laborat amb el Patronat Municipal de Turisme de Castelló en la campanya de promoció de la gastronomia local com a recurs turístic de primer ordre i producte d’excel·lència, associat a la marca LExquisit Mediterrani. D’aquesta manera, fruit d’aquest conveni ha estat l’elaboració de rutes de sabors de primavera i tardor 2020, tal com la Ruta de sabors Grau de Castelló.

Aquest acord respon al compromís de Turisme Comunitat Valenciana de coordinar activitats d’informació, promoció i publicitat del producte turístic valencià en col·laboració amb altres entitats, com el Patronat Municipal de Turisme de Castelló.