Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo llança el seu calendari amb noves incorporacions en 2021

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo presenta el seu calendari 2021 amb novetats i sota la incertesa provocada per la pandèmia de Covid-19, que obliga a celebrar sense públic tota activitat esportiva.

Després d’un any molt complex en què la major part dels esdeveniments es van agrupar en la segona part de l’any, el Circuit Ricardo Tormo afronta amb novetats la temporada 2021.

L’activitat esportiva començarà en només uns dies amb la celebració del Duatló, la prova que combina ciclisme i carrera a peu organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, que tradicionalment obri la temporada el diumenge 10 de gener.

El primer cap de setmana de març tornaran les carreres a la pista de Cheste amb el festival de cotxes i motos clàssiques Racing Legends, que veurà modificada la seua essència de participació multitudinària amb motiu de la pandèmia. Així mateix, queden per confirmar les condicions en les quals se celebrarà l’inici de temporada de les Whelen NASCAR Euroseries, que té programat el seu primer cap de setmana a mitjan abril en el Circuit.

El 8 i 9 de maig el Circuit Ricardo Tormo acollirà la primera de les dues cites del FIM CEV Repsol amb la lluita pel mundial júnior de Moto3. Les motos prendran protagonisme a la primavera amb la celebració del Campionat d’Espanya de Superbike els dies 29 i 30 de maig.

Ferrari i GT, les principals novetats

El 19 i 20 de juny el Circuit es tenyirà de roig per a la visita bianual de la Ferrari Challenge, i ja al juliol tornaran després d’un any en blanc les 24 hores Cyclo Circuit, la prova de resistència ciclista.

Després de l’aturada estival les carreres s’acumulen al setembre amb l’Interautonòmic de Motociclisme, el Racing Weekend organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme i el Campionat d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana. El 25 i 26 de setembre els millors GT tornen al Circuit Ricardo Tormo amb la celebració del GT World Challenge Europe powered by AWS en la seua versió ‘sprint’, que no corrien a València des de 2004.

Com cada any, el Circuit Ricardo Tormo celebrarà la seua setmana gran al novembre, els dies 6 i 7 es tancarà el FIM CEV Repsol i el 14 de novembre tindrà lloc el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tornarà a posar la cirereta del pastís final al Mundial de MotoGP.

“És un calendari molt ambiciós que compta amb la novetat dels dies Ferrari al juny i el GT World Challenge al setembre i que segur que tindrà més novetats molt interessants en les quals estem treballant”, ha indicat Gonzalo Gobert, director general del Circuit. “El més important és que la situació vaja millorant i puguem, per fi, poder convocar el públic, que per a nosaltres és el més important”, ha indicat.

Calendari 2021

10 de gener Duatló

7 de març Racing Legends

18 d’abril Valencia NASCAR Fest i CamiónGP

9 de maig FIM CEV Repsol

30 de maig Campionat d’Espanya de Superbike (ESBK)

20 de juny Ferrari Challenge

4 de juliol 24 hores Cyclo Circuit

12 de setembre Campionat Interautonòmic de Velocitat

19 de setembre Racing Weekend

26 de setembre GT World Challenge Europe powered by AWS

7 de novembre FIM CEV Repsol

14 de novembre Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana