Actualitat Diària

Ecoembes inicia una campanya en 12 municipis de Castelló per a premiar el reciclatge

Actualitat Diària

Els dies 29 de Maig i 5 de Juny, la localitat de l’Alcora rebrà el Comando del Reciclatge. És tracta d’una acció de conscienciació i informació ciutadana per a oferir una nova vida als envasos que és dipositen en els contenidors groc (bategues, briks i envasos de plàstic) i blau (envasos de cartó i paper).
Aquesta iniciativa és planteja com una competició entre 12 localitats de la Plana Alta i Plana Baixa, integrats en el Consorci C2 de la Província de Castelló, per a augmentar la seva aportació de residus als contenidors groc i blau. La taxa de reciclatge haurà d’augmentar, almenys, un 15% durant els mesos de juliol i agost, comparats amb el mateix període de 2018. Si l’Alcora guanyés aquest repte, el premi de 6.000 euros, és destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
La campanya, desenvolupada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya, en col·laboració amb el Consorci C2 de la província de Castelló, s’inicia a l’Alcora el dia 29 de maig i finalitzarà el 5 de juliol de 2019 a Sant Joan de Moró. Donarà cobertura a 12 localitats de la província de Castelló, que formen part de l’àrea de gestió del Consorci C2 Província de Castelló. Durant aquest període recorrerà les localitats de l’Alcora; Borriana; Almassora; Onda; Castelló; Betxí; Benicàssim; Vila-real; Borriol; Atzeneta del Maestrat; La Vall d’Alba i Sant Joan de Moró. En alguns d’aquests municipis i ciutats, el ‘Repte del Reciclatge’ romandrà diversos dies, com és el cas de l’Alcora.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes