Actualitat Diària

El Castelló pretén tancar ja el fitxatge del davanter Cristian Herrera per a presentar-ho aquest divendres

El davanter Cristian Herrera també va defensar l'elàstica del Villarreal C. FOTO: VILA-REAL CF

ActualitatDiària

El Castelló i l’Alzira ja han aconseguit un acord a nivell econòmic per al traspàs del davanter Cristian Herrera al club castellonenc. Només falta que es posen d’acord a l’hora del pagament. Fins avui l’Alzira no ha rebut un OKdefinitiu. El conjunt valencià pretén cobrar gran part del traspàs d’una tacada, i la resta en dos terminis, però açò sí, amb xecs i no pagarés avalats per una entitat bancària. 

A tot açò, el Castelló vol tancar-ho tot per a poder presentar al jove davanter aquest divendres al migdia. El jugador està boig per venir al conjunt de la Plana ja que el seu somni és enfundar-se l’elàstica albinegra. En l’actualitat acumula 14 gols amb l’Alzira, i després de descansar per sanció el cap de setmana passat, està de nou habilitat per a jugar aquest dissabte amb el qual encara és el seu equip.

El Castelló, fins al moment, ha tancat el fitxatge del migcampista Marc Castells, que està a l’espera de l’arribada del transfer internacional. Si arriba aquest dijous el valencià podria debutar el diumenge contra el Paterna en l’Estadi Castalia. En cas contrari, hauria d’esperar una setmana més.