Actualitat Diària

El Castelló tanca el mes d’octubre amb suspens i es prepara per a un novembre que serà molt exigent

Els jugadors del Castelló tornaran als entrenaments aquest dimecres en doble sessió. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Novembre serà un mes molt exigent per a aquest Castelló que està immers en una greu crisi de resultats de la qual no semblar saber escapar. Deu jornades de Lliga han passat i el conjunt de la capital de la Plana continua sense saber guanyar. Vuit empats i dues derrotes que li mantenen en llocs de descens a Tercera i des del cap de setmana passat amb els mateixos punts que el cuer.

Es tanca un mes d’octubre on el conjunt castellonenc no ha estat a l’altura, i ara arriba un mes de novembre amb quatre duels molt interessant i algun molt complicat. Arrancarà el nou mes el diumenge amb la visita del Lleida Esportiu a Castàlia, per a després afrontar dos desplaçaments als camps de l’Hèrcules (actual líder) i a l’Olot, per a tancar el mes rebent a l’Alcoià.

A tot açò, l’equip de David Gutiérrez descansa aquest dimarts i a partir d’aquest dimecres tornarà als entrenaments amb doble sessió. Al matí a la Vall d’Alba a partir de les 10.00 hores i a la vesprada en Castàlia, a partir de les 18.00 hores. Els altres tres entrenaments previs al partit del diumenge també es desenvoluparan en el feu albinegre.