Actualitat Diària

El Castelló va treballar a porta tancada preparant la cita del diumenge a l’Estadi Castalia contra el Tropezón

L'Associació i Fundació Síndrome de Down de Castelló també ha volgut sumar-se a les contínues mostres de suport que està rebent el Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló es va exercitar aquest dijous en l’estadi Castalia, a porta tancada, per a preparar el partit del diumenge contra el Tropezón en la capital, a partir de les 18.00 hores. Una trobada que s’afrontarà amb l’1-1 de l’anada en terres càntabres, per la qual cosa el valor doble dels gols marcats fora de casa el conjunt castellonenc estaria classificat en aquests moments per a la segona ronda de la fase d’ascens a Segona B.

Tots els futbolistes han estat treballant a les ordres del tècnic Sergi Escobar per a perfilar aquesta important cita, a la qual només faltaran els dos jugadors que es troben lesionats, cas de Luismi Ruiz i William Domíngues.

Sortejarà dues nits en un càmping

El Castelló, de la mà de Torre La Sal 2, patrocinador del conjunt castellonenc, sortejarà l’allotjament de dues nits en el càmping a un afeccionat que haja retirat el seu pack fins al dissabte.

Els jugadors del Castelló es van fer fotos i van signar autògrafs amb tots els xavals. FOTO: CD CASTELLÓ

Torre La Sal 2 ha volgut premiar a l’afició de cara al play-off d’ascens. El càmping sortejarà un allotjament en les seues magnífiques instal·lacions entre tots els afeccionats que retiren el seu pack per a la fase d’ascens.

El costat solidari del Castelló

L’Associació i Fundació Síndrome de Down de Castelló també ha volgut sumar-se a les contínues mostres de suport que està rebent el Castelló en aquest tram transcendental de la temporada.

En aquest cas, els membres del CO-Centre Ocupacional de la Fundació van visitar ahir als seus ídols durant l’entrenament, on van poder presenciar als futbolistes en primera persona per a donar-los ànims de cara al partit contra l’Ensopec.

En finalitzar l’entrenament, els jugadors van signar autògrafs i es van fer fotografies amb els allí presents, posant amb les polseres de ‘Solidaritza La teua Energia’ amb missatges de albinegrismo.