Actualitat Diària

El enratxat Castelló encadena la cinquena victòria consecutiva i fica pressió al líder Atlètic Llevant

Cristian Herrera va debutar el diumenge a Almassora com a nou jugador del Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

El Castelló de Sergi Escobar segueix navegant a tota velocitat amb el vent en popa. Cinc victòries consecutives acumula el conjunt de la capital de la Plana després de la victòria (0-2) del diumenge contra l’Almassora, en el camp José Manuel Pesdudo, amb gols de Will i de Javi Serra. Perilla la segona plaça que ocupa l’Oriola (a dos punts) i la primera que encara ostenta el vingut a menys Atlètic Llevant (també a dos punts).

El tècnic Sergi Escobar va dir respecte al partit que “avui estic molt feliç, fins i tot una mica emocionat. L’equip creu i fa el que demanem. No és fàcil guanyar cinc partits seguits”.

El davanter debutant, Cristian Herrera, va valorar els seus primers minutos amb la samarreta blanquinegra: “Les sensacions amb l’equip són molt bones. Hi ha jugadors “top” de Tercera en aquest equip i et fan més fàcils les coses”.

En eixe partit va tornar a marcar l’extrem valencià Javi Serra, on va quallar una extraordinària actuació. “Teníem ganes d’aconseguir els tres punts i llevar-nos aquell mal sabor de boca de la primera volta”, va explicar el jugador de Puçol.