Actualitat Diària

Marc Castells es converteix en el primer reforç hivernal per a un Castelló que pensa en guanyar al Bunyol

Marc Castells, primer fitxatge d'hivern per al Castelló. FOTO: CD CASTELLÓN

ActualitatDiària

Marc Castells torna a Castalia després de dos anys després de la seua etapa en l’Hospitalet i en el Zirka ucraïnés. Marc Castells Ortega (Sueca, València, 12 de març de 1990) actua com a migcampista defensiu i es va formar en les categories inferiors del València. Posteriorment, va defensar la samarreta del Poli Ejido, Real Oviedo, València Mestalla i el Asteras Tripoli, de la lliga professional grega.

A continuació, va tornar a casa a l’equip de la seua localitat natal, la Sueca i d’ací va posar rumb una altra vegada a Grècia, aquesta vegada al AE Larisa. Precisament la seua pròxima parada seria el Castelló, on va aconseguir acabar l’any com a líder del grup però va caure eliminat en els play-*offsd’ascens després d’un torn de penals fatídic davant l’Haro Esportiu.

Marc torna a casa, a l’equip que li guarda un gran afecte i que espera viure l’anhelat ascens amb aqueixa afició que tant respecta. La presentació de Castells serà dilluns que ve 15 de gener després de la sessió d’entrenament del primer equip.