Actualitat Diària

El Castelló es lamenta de l’empat contra el Vila-real C i per l’acció que va provocar la lesió del seu porter

El porter del Castelló, Alejandro Zagalá, és atès pels metges del conjunt albinegre i del Vila-real.

ActualitatDiària

L’entrenador del Castelló, Sergi Escobar, i el futbolista Jordi Marenyà van parlar de l’empat del seu equip en el camp del Vila-real C (2-2), després de remuntar i veure com en el minut 97 arribava l’empat final, amb el gol de Nikola. “Estem fastiguejats. Hem perdut dos punts en el descompte i amb la circumstància de Zagalá. El que ha passat avui és molt injust: la lesió d’Álex i el jugador que ha fet l’entrada hauria d’estar expulsat”, va destacar l’entrenador almassorenc.

Per la seua banda, el capità Jordi Marenyà, també lamentava el succeït quan el partit estava encarrilat i el filial del Vila-real jugant amb un futbolista menys. “Se’ns han escapat dos punts després d’haver realitzat un partit complet. Ens han marcat en una jugada aïllada després del que li ha passat a Zagalá”, va apuntar el migcampista vila-realenc del Castelló.

Zagalá va fer nit en la seua casa

El porter del Castelló, que va haver de ser traslladat a un hospital a causa de la brutal entrada que va rebre del davanter del Vila-real C, David Villanueva, va rebre deu punts de sutura en el cap i haurà de guardar repòs durant unes poques setmanes. Al principi no estarà per al partit del diumenge contra el Roda en l’Estadi Castalia.