Actualitat Diària

El Castelló dóna per bé l’empat contra el Sant Andreu i eixirà en el Narcís Sala disposat a marcar un gol

El partit d'anada del diumenge en l'estadi Castalia va finalitzar sense gols (0-0).

Actualitat Diària

L’entrenador del Castelló, Sergi Escobar, i el futbolista albinegre, Arturo Navarro, han valorat positivament l’empat (0-0) contra el SantAndreu en l’Estadi Castalia. Ara el conjunt de la capital de la Plana haurà de jugar diumenge que ve a les 19.00 hores en el Narcís Sala la volta.

“És un resultat positiu per les circumstàncies de les lesions i per l’entitat a la qual ens enfrontàvem. Els jugadors han fet un gran esforç davant el Sant Andreu, que és un equip molt complet. Ens val qualsevol empat amb gols i guanyar allí”, ha comentat el tècnic Escobar.

Mentre, el defensa central Arturo va valorar que l’empat a casa “no és un mal resultat. No hem encaixat gol i l’eliminatòria està oberta. A nivell personal estic content perquè hem estat molt atents en les jugades a pilota parada, que era un dels seus punts forts”.

Des de la vesprada d’aquest dilluns ja s’han posat a la venda les 1.600 entrades facilitades pel Sant Andreu per als afeccionats del Castelló, de cara a la trobada de tornada. De moment, segons les primeres informació, s’haurien omplert sis autobusos, tres de la Federació de Penyes i altres tres de la Agrupació de Penyes. El preu únic és de 13 euros (només l’entrada al camp).