Actualitat Diària

El Castelló segueix creixent quant a massa social i anuncia que ja ha superat la xifra d’11.000 abonats

El Castelló ja compta amb més onze mil abonats i la cifra segueix creixent. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

L’afició del Castelló segueix superant les expectatives marcades inicialment pel club en haver superat aquest dimecres els 11.000 abonats (11.002). Xifra que ve a demostrar que l’afició està bolcant amb l’equip històric i la província de Castelló s’ha bolcat amb el projecte i ara es respira el albinegrisme per tots els pobles castellonenc, i també molts d’altres províncies.

És un respatler de luxe per a un equip que cerca a la setena eixir del pou de la Tercera Divisió. En aquests moments el conjunt ‘orellut’ és tercer en la taula classificatòria i té a dos punts tant al líder Atlètic Llevant com al segon classificat, l’Oriola, tots dos a dos punts.

El rècord d’abonats en Tercera Divisió ho té el Real Oviedo des de la temporada 2005-06 en la qual va aconseguir els 12.700 afiliats. Aqueixa xifra està difícil d’aconseguir, però no és un impossible per a l’entitat de la capital de la Plana.

La plantilla del Castelló va descansar aquest dimarts i el dimecres tornarà als entrenaments per a preparar el partit d’aquest diumenge contra el Crevillent, en l’estadi Castalia (17.00 hores), on l’equip de Sergi Escobar intentarà sumar la sisena victòria consecutiva.