Actualitat Diària

El Castelló va acomiadar el 2018 amb una sessió de treball matinal sobre la gespa de l’Estadi Castàlia

Actualitat Diària El Castelló es va exercitar aquest dilluns sobre la gespa de l’Estadi Castàlia per a acomiadar l’any 2018, el que per fi va veure eixir a l’equip del pou de la Tercera Divisió després de set anys de penúries. Una sessió que va finalitzar amb un brindis de la plantilla, el cos tècnic i també part dels dirigents del club liderats pel president de l’entitat, Vicente Montesinos.

La plantilla i els dirigents, brinden per un 2019 que siga molt més reeixit si cap en Segona B. FOTO: CD CASTELLÓ

Va ser l’últim entrenament de 2018 i es va brindar perquè el 2019 siga el de la consolidació de l’equip en Segona Divisió B, després de la penosa arrencada de lliga que li va costar el càrrec a dos entrenadors (Sergi Escobar i David Gutiérrez). Ara amb Óscar Cano i amb els reforços que arriben en el mercat d’hivern s’intentarà eixir de les places de descens a Tercera. Operació reforços S’informa que el davanter asturià Jairo Cárcaba, del Conquense, es convertirà en breu en nou integrant de la plantilla del Castelló. Autor de 10 gols fins a aquesta aturada de Nadal, tot apunta al fet que es convertirà en el primer fitxatge d’hivern de l’esquadra de la capital de la Plana. Signaria pel que resta de temporada i dues més.

Jairo Cárcaba, davanter del Conquense, amb l’elàstica blanca. FOTO: EL DEPORTE CONQUENSE

No serà l’únic a vindre perquè arribaran tres o quatre més. A més, també eixiran de l’equip de cinc a sis jugadors. Els primers a eixir han sigut Luismi Ruiz i Yarik Ollinyk. Els pròxims podrien ser Hicham i un Juanma Acevedo al qual alguns situen en el Conquense. A partir del dimecres el Castelló iniciarà una mini-pretemporada de tres dies en les instal·lacions de Marina d’Or. Allí s’entrenarà i es farà pinya amb els jugadors que queden i els que arriben en els pròxims dies. A més, diversos xavals del filial i del juvenil treballaran als ordes d’Óscar Cano.