Actualitat Diària

Arenal Sound cancel·la la seva edició i s’emplaça del 2 al 7 d’agost a la platja de Borriana

Actualitat Diària

Arenal Sound cancel·la la seva edició i s’emplaça del 2 al 7 d’agost a la platja de Borriana. El festival lamenta que per segon any consecutiu hagi hagut de suspendre el certamen per la pandèmia. En un comunicat oficial emès a través de les seves xarxes socials l’organització explica que “molt al nostre pesar no ens podrem trobar amb els nostres volguts sounders”.

Encara que es podia imaginar i era un secret a veus per les restriccions sanitàries, l’organització anima als sounders a “trepitjar Borriana encara més fort i gaudir en 2022 d’alguna cosa que serà inoblidable”.

“La pròxima edició serà la més especial de totes. Ha estat massa temps sense veure’ns i tenim massa ganes de tot el que ve”, liquida el comunicat.

Cartell i entrades

D’aquesta manera, Arenal Sound ja treballa en el cartell del seu pròxim certamen. En una enquesta, els sounders poden votar que artistes volen veure l’any vinent.

A més informa que els abonaments comprats per a l’anterior edició de 2020 valdran per a l’any que ve. En el cas de no poder acudir, es pot demanar el reemborsament dels diners gastats en l’entrada des del 14 al 29 de juny.