Actualitat Diària

Adif adjudica les obres d’implantació de l’ample estàndard a Castelló per a trens d’alta velocitat

Actualitat Diària

Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha aprovat l’adjudicació d’un nou contracte per a avançar en el desenvolupament del Corredor Mediterrani en la Comunitat Valenciana. Aquesta actuació comprén els treballs de via i electrificació en l’estació de Castelló per a la implantació de l’ample estàndard.

El contracte ha sigut adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) integrada per les companyies TECSA Empresa Constructora i Dragatges amb un pressupost d’execució d’obra de 4.900.897,5 euros (IVA inclòs) i un termini de realització estimat de 6 mesos.

Les obres s’executaran en la plataforma, la superestructura de via i els sistemes d’electrificació, per a la implantació de l’ample estàndard en les vies generals i en aquelles altres en les quals siga necessari per motius de circulació.

També es pretén maximitzar l’aprofitament de les instal·lacions existents i garantir en tot moment el manteniment d’unes òptimes condicions de circulació per a la prestació de tots els serveis, tant per als tràfics de mercaderies en tots dos amples com per als serveis de viatgers.